March 15, 2015

Midsem break !

Bismillahirrahmanirrahiim .


Alhamdulillah dah masuk bulan Mac kan ? Tak sangka masa berlalu dengan pantessss hihi :P


Sekarangne semua bebudak sekolah cuti , begitu juga bebudak kolej dan sekutu dengannya . 



So gaiz , what is your plan this holiday ? 


Kalau kakcah , takda plan la . Ekceli esaimen pun takda , so sepatutnya rasa WOHOOOOOO lah . But ada kerisauan sikit sebab osce hari Isnin depan . Perghhhhh  mimpi ngeri dohh . Budak budak nursing or M.A or sekutu dengannya oppp chosss dah tau apa itu osce .









Dalam kata mudah , osce memang susaaaaahhh ! Dunno why but kakcah nang nangggg lemah dalam amali tehee XD


Semuatu tak mematahkan semangat Kakcah ! I will do my best . Inshaa Allaah . So sambung cerita , what is your plan this holiday ? Cuti yang tak panjang mana pun kan . And bagi yang study jauh tu mesti ada jugak tak balik kan ? T_T



My plan , cuti ni nak happy kan family :D



How ? Salah satunya , bersihkan rumah , bantu dorang and many more ! Automatik kita akan rasa happy juga tau . Untungggglaahh kita yang masih bujang ne tau , tak lah busy mana . Kan kan ? :)




So sampai sini jaaaa , nanti sambung lagi  . Xoxo love assalamualaikum .


No comments: