March 16, 2015

SCAR


Bismillahirrahmanirrahiim .

HALLUUU HALLUUU ! Selamat pagi uols . What are duin right now ? Hwaaaaaa . Kak Cah pula .............



Pagi pagi dah kena tegur tentang scar kat muka T_T Arghh sedih laaaaa . Dulu memang Kakcah pun macam tak redha ja bila ada scar bekas alahan plus lagi bekas jerawat kat muka ne but what should i do ?


Inshaa ALLAH dalam pemulihan naaaa . Nanti okay laaa kan . Tengah cari suppplemen apa yang bagus untuk hilangkan parut , who knows boleh bantu dengan cepat kan ? 


Apa yang kakcah pasti , tak boleh tinggal minum air kosong laaa teheee . Alhamdulillah kalau kita rajin minum air kosong , muka jadi glowing even ada scar sekalipun . 




Takpalaaa , meningkat dewasa ni hormon pun meningkat matang juga kan ? I try my best :D




P//s :

Pada yang rajin bangun subuh tu , TAHNIAH :D And jangan laa tidooo lepas subuh , nanti rezeki susah nak masuk okayy . Terutamanya pada stuuudent stuuuudent yang bercuti . Try laaa , inshaa ALLAH bertambah kecergasan badan . 


Kbyee . Xoxo assalamualaikum . 




No comments: