July 19, 2017

Apani?

Assalamualaikummmmm~


Finally after a very long time tida update my blog and since today lepas masak2 bekpes tida tau mau buat apa so, here i am! i miss you my blog! BAHAHAHA! 


Tadi suda delete old post! Bila baca balik punya laaaa buruk apa entah aku tulis aku pun ndatau oooo lalaalalaaaaaa



Okay; what about my new life?

Hidup as le staffnurse? So far alhamdulillah still in So-So situation. i mean, just 'okay' as long as i want it to be like that 🤔

Kena banyak belajar lagi lah. Well i am toooooo slow bab bab skill! i admit! Jangan hairan if kau ajar benda tu, next2 day i cannot do it well. Yes, kena rajin la kan tapi tulaaaa aku ni yang malas. MY FAULT hihi 

haih macamanaaa mau pi arab ni kalau begini hahahaa! Dulu berrrcita2 habis mau p arab sana sebab my aunt(SN also) working there almost 9 years and she did it! hebat dia~  i want to be like her wuwuwu





And right now sa sangat OVERTHINKING! 


My bad. 


Hari2 sa pikir , kenapa buat benda ni benda tu.Betul ka apa sa buat betulkahh tindakan sa?! Lama2, masuk la ni saaaaaaaaana HMBP lol! 



Already told Ledads. Semua benda kut aku cerita walaupun ada banyak benda lagi laaa didnt tell them well. Ish, bahaya jadi seorang shahira ni.


Yah, sa perlukan someone yang boleh handle myself. Bukan orang lain melainkan diri sa sendiri. 


"someone" should be me from the beginning! 


So, apa yang sa tau, nda semua benda yang kita mau kita akan dapat. Well, dunya bha ni hhahha bukan sorga. Ujian, tempat kita jawab semua soalan2 kehidupan yang Tuhan beri. 



And aku rasa aku hampir gagal. So kena study balik lah which is, aku kena try hard jadi wanita yang baik. Bukan tuk sesiapa but for my hereafter! Alam sana nanti nuuuuuun jauh dsana. Oh Tuhan permudahkanlah wanita nakal and jajal ini ketemu jalanMu 😍 aaamiiin! 



And hati ni, tolongla control yourself. i hate it when you start to like someone, a guy. urgh! doakan hati shahira keras seperti sedia kala. aaaaaaamiiiiiiiin! sa tau , kalau sa suda start to fallin love with a guy, me myself pun cannot handle it well. no, no ones! melainkan that guy can handle himself and myself too. arghh nonsense lah hahaha 😂


***pernah sekali ja suka orang dulu and our destiny was not meant to be together. and now, im afraid that i might be like someone after a very long time of my life time. maigod! shahira nda betul suda sobsobsob

No comments: